LogoCorporateCare

Welkom layout

Reisassistent

Reisassistent bij Transvision

Servicegericht? Flexibel? Altijd onderweg en op zoek naar een parttime baan? Word Reisassistent bij Transvision B.V.door heel Nederland!

FunctieomschrijvingWij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Reisassistenten die onze klanten willen ondersteunen in het Openbaar Vervoer (OV) om van A naar C te komen via B. De werkzaamheden zijn veelal het coachen van klanten om hen weer zelfstandig met het OV te laten reizen tot het fysiek begeleiden van hen hierbij.

Hoe ziet je dag eruit?Aan de hand van je beschikbaarheid word je vooraf ingepland om een klant te begeleiden tijdens een reis in het OV. Hierbij ontmoet je de klant op het startpunt en neem je de reis door. Ondertussen loop je naar het perron en help je misschien met het dragen van wat bagage. Tegelijkertijd vertel je de klant over het OV-systeem en beantwoord je vragen over de dienstverlening. Voor jij en de klant instappen nog even inchecken en onderweg naar het eindpunt. Uiteraard onderhoud je tijdens deze handelingen constant contact met de Centrale Verkeersleiding om te zorgen dat er niks mis kan gaan. Aangekomen op het eindpunt is het een kwestie van uitchecken en de laatste vragen van de klant beantwoorden om daarna de klant een prettige verdere dag te wensen.
Benieuwd hoe het écht gaat? Zie: https://www.youtube.com/watch?v=EZ5dery8pRQ.

Team. Bij aanvang werk je samen met de collega’s op kantoor van de Centrale Verkeersleiding (CVL). Zij ondersteunen jou vanaf kantoor bij problemen en zorgen ervoor dat je wordt ingeroosterd op basis van jouw beschikbaarheid. Dit doen zij voor al jouw collega’s in het OV. En dat zijn er meer dan 100!

Transvision. Transvision verzorgt taxivervoer en vervoersgerelateerde diensten voor grote landelijke en lokale opdrachtgevers. Wij maken daarbij gebruik van een kernnetwerk van zo'n 150 taxibedrijven verspreid over heel Nederland. Daarnaast werken wij incidenteel samen met 600 andere taxibedrijven.

Transvision staat voor kwaliteit. Wij doen graag zaken met taxibedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Kwaliteit van het wagenpark uiteraard, maar dat niet alleen. Opleiding en klantvriendelijkheid van de medewerkers tellen bij ons net zo hard mee.

Wat wij vragen:

 • Recente ervaring met het reizen met het OV;
 • Minimaal 18 jaar oud;
 • Minimaal vier dagdelen per week flexibel beschikbaar, waarvan één dagdeel in het weekend;
 • Je beschikt minimaal over MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van een smartphone, omgang hiermee is geen enkel probleem voor je;
 • Sociaal, zelfstandig, servicegericht, geduldig en empathisch.

Wat wij bieden:

 • Een flexibele en uitdagende bijbaan in het OV;
 • Een contract voor zes maanden met uitzicht op verlenging;
 • On-the-job trainingen m.b.t. het OV en servicegerichtheid;
 • Honderden gemotiveerde en leuke collega’s;
 • Een dynamische werkomgeving, namelijk heel Nederland.

Sollicitatieprocedure:

 1. Solliciteer - Dat kan via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 2. Telefonische kennismaking - Eén van onze medewerkers belt je op voor een eerste kennismaking.
 3. Persoonlijke kennismaking - Je komt gezellig bij ons langs op kantoor in Capelle aan den IJssel om elkaar te leren kennen. Of we Skypen.
 4. Tekenen contract - Is het een match? Dan even een krabbeltje.
 5. Indiensttreding - Welkom bij Transvision!

Is dit jouw baan? Solliciteer hier: